AMO Adviesgroep voor Mens & Organisatie

Werving en Selectie

AMO | Van Overveld ondersteunt al sinds 1956 bedrijven met werving én selectie én begeleiding van nieuwe medewerkers. Wij onderscheiden ons van veel wervings- en selectie of recruitmentbureaus door een kwalitatieve aanpak. Maatwerk door de hele procedure heen: exclusiviteit omdat wij actief voor u op zoek gaan naar de passende kandidaat, zonder advertentie maar gebruikmakend van onze netwerken en kennis van de markt.

Daarbij maken wij daadwerkelijk onderscheid tussen het werven en selecteren. Door recruitment, assessmentcenter en inwerkcoaching te integreren in onze manier van werken kunnen wij een duurzaam slagingspercentage realiseren van meer dan 90%. Hierdoor kunnen wij met recht zeggen dat wij uw nieuwe medewerkers Vinden, Beoordelen en Ontwikkelen.

Een assessmentcenter maakt standaard deel uit van de procedure, niet alleen om een selectie te bevestigen, maar ook om door een objectieve wetenschappelijk en onderbouwde methodiek een ‘blauwdruk’ te krijgen van uw nieuwe medewerker. Met het assessmentrapport kent u uw nieuwe medewerker beter, waardoor u hem of haar effectiever en efficiënter kunt begeleiden en inzetten. U verhoogt de kans van slagen aanzienlijk en uw nieuwe medewerker levert sneller rendement. Kortom, u bespaart tijd en geld en u kunt met het volste vertrouwen een arbeidsovereenkomst aangaan.

Door uw nieuwe medewerker te begeleiden in zijn nieuwe functie door een aantal periodieke coachingssessies helpen wij u om uw nieuwe medewerker zo snel mogelijk zijn of haar plek te vinden in de nieuwe functie. Wij kennen de valkuilen die medewerkers tegen kunnen komen in een nieuwe functie en/of werkomgeving. Inwerkcoaching helpt u om nieuwe medewerker zo snel en effectief mogelijk in te werken, zodat hij of zij ook zo snel mogelijk rendement oplevert.